-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med bergsskog i dimma

Fototapet med bergsskog i dimma

Bildnummer: #128699573
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
208,65 SEK
Ändra storlek

Ett mystiskt hus i bergen varsomhelst och närsomhelst

Ett hus i bergen som är omringat av skog som är fylld med en magisk dimma vilket låter som en början till en romantisk film eller en fantasifull film. Det är värt att införa en sådan atmosfär även till interiörer och det är möjligt genom att använda sig av en fototapet som kommer att föra oss till magins land.

Drömmen om ett hus på toppen av ett berg med en unik utsikt över gamla träd behöver inte bara vara en avlägsen fantasi. Det rätta valet av en fototapet kommer inte bara att göra våra rum livligare men det möjliggör förflyttning till en plats som vi väljer. Fjällskog i dimman är ett perfekt förslag för människor som har lägenheter eller hus. En fototapet med ett sådant mönster är perfekt för en vägg med trappor som leder till övervåningen. Det kommer inte bara att visuellt förstora utrymmet utan framför allt skapa illusionen av ett glashus, suddiga gränserna mellan huset och den omgivande naturen.

En naturalistisk fototapet är också en bra lösning i små utrymmen där varje centimeter betyder något. Ett korrekt valt mönster får oss att stanna ett ögonblick med en kopp kaffe i handen och njuta av den magiska utsikten som dyker upp av den mystiska dimman. Bergskogar, tack vare oregelbundna planteringar, fördjupar dessutom illusionen. Möbler ser bra ut mot bakgrunden av träd - särskilt soffan och fåtöljerna. Om du vill skapa ett extraordinärt och originellt arrangemang, på väggen med fototapet, bör du också hänga en taklist med gardiner detta garanterar ett extra fönster med utsikt över naturen!

En fototapet med en bergskog täckt av dimma är också en lösning som ger ditt sovrum en extraordinär atmosfär. Vi rekommenderar att du använder den främst på väggen mittemot sängen. Sovrummet i sig kommer att verka mycket större, men det viktigaste är att vi kommer att vakna på en plats som påminner om ett SPA i bergen. Det är bra att ordna med lämpliga tillbehör vid denna arrangemangsbehandling. Den ska inte tryckas ned med tunga möbler och därför är det bra att satsa på natur och en minimalistisk skandinavisk stil. Slutligen stimulerar en bit av aromterapi med doftljus som bringar romantik och väcker sinnena vilket också sker under en weekend i ett fjällhus. Låt oss uppfylla våra drömmar oavsett tid och plats!