-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med blommor och örter

Fototapet med blommor och örter

Bildnummer: #137574977
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
279,26 SEK
Ändra storlek

Idyllisk, änglalik och färgstark!

Blomälskare ser fram emot våren det är då lila, salvia, lavendel eller rosor blommar. Även om några av dessa magiska blommor blommar bara för ett flyktigt ögonblick så lämnar de unika minnen, så det är värt att introducera dem till ditt hemarrangemang inte bara i form av charmiga herbarier, men också med fototapeter!

Fina, blommande blommor och gröna kvistar är ett mycket romantiskt tillskott till ditt hem. Det kan vara en perfekt bakgrund för ett hemherbarium eller orangeri, vilket betonar ägarens kärlek till blommor ännu mer. Detta känsliga mönster har också en antydan till romantik det är därför det väljs ivrigt av damer som drömmer om de provensalska och engelska stilarna. På tal om Frankrike kan man inte låta bli att nämna unik lavendel som tack vare sina lila blommor ger rummen en extraordinär atmosfär. En fototapet med denna aromatiska ört i kombination med verbena eller gul goldenrod kommer att vara en perfekt bakgrund för en tjejs toalettbord eller ett minimalistiskt skrivbord.

En växtbaserad fototapet är också ett utmärkt sätt att ge ditt sovrum en romantisk atmosfär - speciellt när Jane Austens Stolthet och Fördom ligger oss nära eller Förnuft och Känsla. Den engelska atmosfären återspeglas bäst av rosor men ingenting står i vägen för arrangemanget om rosorna dekoreras i en vas. Blommor och örter ger rummet ljushet, naturlighet, men mest av allt friskhet! Detta beror främst på den ljusa bakgrunden med starka men samtidigt naturliga växter som vi känner från trädgårdar, ängar och herbarier. När du använder den här typen av fototapeter är det också värt att överväga möbler som passar in i denna unika atmosfär. En djup fåtölj med nackstöd, ett charmigt toalettbord, men också en spegel i en gammal dekorerad ram gör hela rummet till en miljö för en romantisk film.

En fototapet med blommor och örter som huvudmotiv är ett mycket elegant mönster som kan användas i praktiskt taget i husets alla hörn. Exempelvis kan lantlig stil används i hallen. Vi kan förflyttas till Provence i badrummet. Skafferiet ser till att det påminner oss om aromatisk vår och sommar under hela året. Intressant är att detta motiv passar med både boho, idylliska och minimalistiska möbler. Så om du drömmer om ängelsk avkoppling är växtbaserade väggar en fullträff!