-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet bibliotek

Fototapet bibliotek

Bildnummer: #37924899
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
239,51 SEK
Ändra storlek

En dekoration som leker med ditt synsinne

Om du älskar böcker och slukar dem i enorma mängder, är det värt att se till att din inredning återspeglar din passion). Vår slående väggdekoration Biblioteket kommer då till undsättning. Det är ett motiv som kan fylla många olika funktioner. För det första återspeglar den vad du brinner för, nämligen böcker. Ett sådant motiv på väggen kommer omedelbart att visa att en riktig bokälskare bor här! För det andra är det ett utmärkt sätt att värma upp en interiör. Motivet med hyllor fyllda med böcker upp till taket förändrar på ett spektakulärt sätt den nuvarande inredningen utan att ta plats. En platt utskrift tar inte upp plats, till skillnad från en riktig bokhylla när man bor på liten yta. För det tredje kan en sådan väggdekoration förstora ett litet rum optiskt genom en visuell illusion. I stället för en platt vägg får man effekten som om rummet vore några tiotals centimeter större vilket motsvarar bokhyllans storlek.

Det som gör motivet så elegant är stilen på de bokhyllor som visas på fototapeten. Det är en möbel med en klassisk form, vilket framgår av de räfflade pilastrarna som påminner om de antika grekiska templen. Å andra sidan ger bokhyllornas ljusa färger lätthet som kontrasterar mot boksamlingen, som domineras av böcker i bruna toner. Det är detta som gör det till ett sådant fototapet som fungerar även i ett litet rum eftersom det inte kommer att överväldiga det. Vår fototapet är den perfekta lösningen för arbetsrummet och kontoret, särskilt om du är jurist eller historiker, men också för sovrummet om det är som du läser böcker.

En fördel av denna fototapet är dess tidlösa karaktär. Vår produkt är lösningen som inte är beroende på övergående trender och presenterar sig perfekt oavsett vilka inredningsidéer som är för närvarande på topp. Om du älskar böcker men inte har tillräckligt med utrymme för att komplettera din egen boksamling med vår väggdekor blir det möjligt att skapa en effekt som om ditt rum vore fyllt av böcker ända upp till taket!