-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med vintageblad

Fototapet med vintageblad

Bildnummer: #148877231
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
279,26 SEK
Ändra storlek

Elegans i vintagestil

Även om den äldre generationen har en liten avsky för utformningen av efterkrigstidens Polen, måste det erkännas att i denna enkla stil finns det mycket klass, elegans som aldrig kommer att gå ur mode - liknande fototapeter som betonar dess skönhet, särskilt i mjuka blommönster, som kombinerar pastellfärger med lyxigt guld..

Vintage är den klassiska stilen från 60, 70 och 80 talen som är tillbaka! Och inte hur som helst då vackra mönster som passar perfekt in i minimalistiska men också mycket eleganta interiörer. Unika möbler kommer passa bra på mönstrade väggar. Det är därför det är värt att satsa på en lämplig fototapet. Pastellblad med en nypa guld ger rummen en riktig klass. Den är inte bara känd från mormors vardagsrum, men framför allt för sin Hollywoodglans.

Design från efterkrigstiden består främst av enkla möbelformer trots bristen på sniderier och tillbehör hade både bord, bänkar, soffor och fåtöljer mycket lätthet, vilket ser bra ut på väggar som är rika på mönster. Det är viktigt att komma ihåg att vid skapandet av en unik interiör så är det viktigt att hålla det lagom. Därför ska man satsa på bekräftade och eleganta fototapetmotiv. Låt oss också komma ihåg att årgång är historia när vi beslutar om detta tema i arrangemanget av ditt eget hem. Låt oss försöka få ut så mycket som möjligt från familjens källare och vindar vilket kommer att betona vår egen identitet ännu mer.

Vintageblad är ett bra val och är även ett perfekt val om man talar om väggdekorationen. Pastellfärg som har en mjuk guldfinish kommer se till att både byrålådor och bänkar får visa sitt sanna vackra jag. Det är också en perfekt bakgrund för de populära rävfåtöljerna precis som välfyllda bibliotek och rabatter, som får en att tänka på en semester hos mormor. En vintage fototapet är också ett snabbt och elegant sätt att renovera ett vardagsrum och en hall. Tack vare de unika färgerna är den lämplig för mörka, fanerade och renoverade möbler i modern eklektisk stil. Blommönstret kommer att uppskattas av alla älskare, inte bara de som saknar den svunna tiden, utan också de som uppskattar platser som är inredda med smak.