-50%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med blommig äng

Fototapet med blommig äng

Bildnummer: #174827392
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
233,23 SEK
Ändra storlek

Sommaren med din blommiga äng i en unik skepnad

På sommaren gillar vi att spendera tid på badstranden, den vilda sjöstranden, men också på ängarna. Ängarna gläder oss med färgglada blommor, unika dofter och är framförallt fulla av liv vilket vi kan tacka polinatörerna.Detta medför att den fantastiska utsikten är ett perfekt tema som är värt att använda i hemmets arrangemang!

En delikat, grön och rosa blommaäng i form av en fototapet är ett utmärkt sätt att ge ditt vardagsrum ett romantiskt men också ett varmt utseende. Dessa känsliga blommor bringar oss semesterminnen, men viktigast av allt så får de rummen att lysa. På exakt samma sätt som årets längsta dagar! De stimulerar sinnena och skapar en onekligen en perfekt plats för vila speciellt med en bok i famnen! För människor som älskar att koppla av i naturen, kommer denna fototapet alltid att ge de bästa minnena. Vad som är viktigast i det här fallet är att dessa färger är väldigt enkla att ordna utrymmet, eftersom de passar perfekt in i den lantliga stilen, bohostilen och den romantiska stilen!

En blommig fototapet skapar vackra kompositioner med pulverrosa. Det är värt att välja den här färgen för en fåtölj eller en soffa precis som gardiner. Den kan kompletteras med gröna tillbehör i form av vaser, bilder, men också kuddar. Alla dessa element skapar tillsammans ett idylliskt mikroklimat och uppmuntrar samtal som får oss att minnas semestern.

Rosa och gröna mönster ser också bra ut i korridoren. En grå puff eller en schäslong och en stor spegel kommer att utgöra ett trevligt välkomnande för våra gäster som besöker vårt hus för första gången. Som det passar ett blommotiv, låt oss ta hand om ... levande blommor för att dess kraft ska ge sitt fulla läte! De behöver inte blomstra - enorma blad av monstera, zamiokulkasa tar oss ännu mer till sommartiden och ibland till en exotisk djungel.

Denna typ av fototapet är ett perfekt förslag inte bara för vuxna utan framför allt för tonåringar som älskar den romantiska stilen. Det kommer att vara perfekt i kombination med ljusa möbler, vilket ger hela rummet ljushet och friskhet. Det är bra att använda ett blommotiv på en vägg med en fåtölj och ett litet soffbord, så att gäster som besöker en liten prinsessa kommer att känna sig som i ett aristokratiskt vardagsrum som är känt från engelska palats. Komplementet kommer, som alltid, att vara blommor: tulpaner, syrener, pioner, som tack vare sin unika doft tar oss till Alice från Underlandet ...