-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med ombre himmel

Fototapet med ombre himmel

Bildnummer: #28172379
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
225,68 SEK
Ändra storlek

Förutom den blå himlen behöver jag ingenting idag...

Blå är en graciös färg när den används inomhus och ger rummen friskhet, lätthet och ökar optimismen, vilket är inte konstigt att den älskas i Medelhavsländerna. När den flyttas till våra hem påminner den oss om en lyckad grekisk semester. En korrekt vald fototapet räcker för att ge interiören en unik karaktär.

Det finns tusentals möjligheter att använda den blå färgen i arrangemang - det är en nyans som passar perfekt med olika typer av möbler och, liksom himlen, är en utmärkt bakgrund för växter och alla typer av tillbehör. Det är just himmeltemat som är värt att applicera på väggen särskilt i form av en charmig fototapet. Ombre färgschemat påminner om en enorm duk tack vare sina känsliga och pastellfärger, och tillbehören placerade framför den ser ut som riktiga konstverk. Skulpturer eller blommor som står på en känslig byrå passar perfekt in i medelhavsklimatet.

Himlen i ombre -toner förstorar utrymmet diskret, tack vare sina naturliga färger. Dess fördel är utan tvekan att den är fräsch och ljusstyrkan som den ger rummen och förknippar dem med en solig vår- och sommardag. Tack vare det passar fototapeten perfekt till vardagsrummet men framförallt till sovrummet för att främja vila. Mot denna bakgrund ser foton, målningar och speglar också bra ut, vilket ger hela rummet ett lite aristokratiskt utseende.

OmbrOmehimlen är också ett bra sätt för inredningen av badrummet. Pasteller tröttar inte synen och distraherar inte heller uppmärksamheten vilket bidrar till lärande och utveckling. För de yngsta i familjen är det en bra bakgrund för andra bilder som hjälper barnet att lära känna världen. Nallar som håller ballonger eller skogsdjur som solar sig i vårsolen. Äldre barn, å andra sidan, kommer att uppskatta denna extraordinära stil eftersom de framgångsrikt kan anpassa den till sin fantasi. Pojkar kan dekorera sitt sovrum med flygplan och flickor med färgglada blommor.

Mjuk blå i kombination med vitt kommer också att ge en positiv aura till matsalen. En fototapet med ett sådant motiv ser bra ut på en vägg med ett bord. Man får inte bara intrycket av att man äter måltider utomhus men man får framförallt en mycket positiv semesteratmosfär.. Om du inte är övertygad om denna idé ännu ska du komma ihåg vårpickniken. Var inte himmelsutsikten charmig då?