-50%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med romantiska blommor

Fototapet med romantiska blommor

Bildnummer: #2922023
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
217,74 SEK
Ändra storlek

Förståndigt och romantisk, sådan är arrangemanget i engelsk stil

Engelsmän älskar blommor i synnerhet när man talar om arrangemang av hemmet! Kanske är det resultatet av ett regnigt väder, eller kanske helt enkelt skönheten i blommiga fototapeter som används i interiören - både i vardagsrum och sovrum.

När det gäller den romantiska stilen så kan den inte gå miste om fina blommor. Fototapet med ett sådant mönster kommer att passa både till eleganta vardagsrum där vi mottar gäster och i rum inredda för både yngre och äldre damer. Nyckeln är blommor som associeras med kärlek, semester och med romantik i ren form. De ökar välbefinnandet och ger en känsla av melankoli vilket är viktigt om man vill känna sig som hemma i sitt egna hem. Lätta pastellmönster på en blommig fototapet kommer att presentera sig bäst tillsammans med ljusa tillsatser. Ett naturligt skrivbord i furu eller vitt kommer inte bara se elegant ut utan kommer inte heller att överväldiga hela utrymmet. Blommotivet, precis som den romantiska stilen går perfekt ihop med prydnadssaker och skapar atmosfären och ger hela inredningen en själ. Det är värt att överväga trälådor men också glasvaser där vi kan placera fräscha växter.

I interiörer där du har blommiga fototapeter så är det värt att satsa på lämpliga textiler. Fina, pulverformiga gardiner kommer att betona arrangemangets lyriskhet. Även om vi har en gammal mönstrad soffa är det bra att täcka över den med ett pastellfilt vilket gör att ögonen kommer inte att tröttna på många mönster. Låt oss inte glömma rätt belysning, som alltid spelar en nyckelroll i inredningen. I det här fallet är korg- eller duklampskärmar ett bra val.

Blommönster - I alla fall det romantiska mönstret är ett perfekt sätt att fräscha upp badrummet i synnerhet badrummet i flickrummet. En fototapet med detta motiv passar bra med klassiska vita plattor, men också med en spegel i gyllene ramar. För en ung dam är eleganta lådor där hon kan hålla kosmetika och parfymer också det perfekta tillbehöret. Låt oss glömma vardagen ett ögonblick och flytta till drottning Elizabeths hov och njuta av det berömda eftermiddagsteet kl. 17.00.