-55%   ERBJUDANDE   Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Sovrummet

Fototapet med en skog i dimma

Fototapet med en skog i dimma

Bildnummer: #98816164
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
184,65 SEK
Ändra storlek

Dimmig skog, ett recept för ett uttrycksfullt arrangemang

De flesta av oss drömmer om att lämna allt bakom sig och bege sig till fjällen. Kom bort från stadens puls och stress och glöm bort bekymmer och jobb. Koppla av i naturens barm. En helg eller kanske en vecka? Vi kommer säkert att göra en sådan resa. Men om vi skulle vilja njuta av det idylliska skogsvädret 365 dagar om året? I sådant fall kan det vara värt att montera en lämplig fototapet på väggen. På detta sätt introducerar vi ett pittoreskt landskap till vårt tak, vilket ger interiören en annorlunda karaktär. Vi kommer att skapa en egen oas av grönska med en sagolik och hemlighetsfull karaktär.

Den dimmtäckta skogen är inte bara ett förslag för naturentusiaster. Det är också en lösning för fans av fashionabla trender, eftersom sådana väggmålningar är mycket populära och uppskattade i inredningsvärlden. Dess universiella stil kommer inte bara att förbättra atmosfären. Ett sådant landskap blir en vacker finial av ett sovrum inrett i eko stil. Det passar perfekt med trämöbler i naturlig färg, ullväv och gröna växter som är placerade på skåp. Det är också ett sätt att underlätta den rustika inredningen, vilken kännetecknas av kalla former och enkla former.

Väggtapeter med en bild av en dimmig skog kommer att passa i moderna arrangemang. Vilka? Dessa tapeter kommer att säkerligen förnya det minimalistiska skandinaviska vardagsrummet vilket kommer att göra utrymmet mysigare. En liknande effekt kommer att erhållas vid en minimalistisk inredning. Att behålla ett sparsamt utrymme och samtidigt introducera ett sådant landskap gör att vi förvandlar utrymmet till ett perfekt rum för vila och avkoppling. Och vad sägs om den nu moderna industriella stilen? Skogsinspirationer i kombination med råbetong och tegelsten kommer att skapa en extremt intressant kontrast, tack vare vilken inredningen kommer att ta på karaktär och sticka ut från de andra stiliseringar som upprätthålls i denna estetik.