-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Fototapeter - Hallen

Fototapet med björkmotiv

Fototapet med björkmotiv

Bildnummer: #221935813
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
256,55 SEK
Ändra storlek

Björkar - mellan minimalism och idyllisk natur

I en tid med klimatförändringar bör vård av träd tillhöra vårt ansvarsområde. Träden tillverkar inte bara syre och ger skydd till andra viktiga arter men lär oss också mycket om naturens skönhet. De verkar vara väldigt känsliga med sitt slanka utseende men de kan överleva svåra orkaner! Och även om de är vackra på sitt eget sätt, är björkträd speciella, även de utan löv som dekorerar trädgårdar med sin bark.

I det polska landskapet är björk ett ganska vanligt träd. Ändå imponerar den när den växer ensam i vikarna och bildar ett körfält vid vägen och även björkar i skogen som skapar en magisk atmosfär. Björk som trä är också ett bra arrangemangstillbehör, vilket beror på den svarta och vita barken. Ljusstakar som är tillverkade i björk är verkligen charmiga, men allt oftare finns de också hemma i form av grenar, som dekorerar vita väggar eller tak på ett minimalistiskt och samtidigt idylliskt sätt.

Björkbark är också en utmärkt väggdekoration. Tack vare dess naturlighet är den en perfekt bakgrund för lantliga tillbehör. I form av en fototapet så är den ett perfekt tillbehör till mjuka interiörer. Å ena sidan belyser det dem, å andra sidan ger den också karaktär. Det kan också skapa en öppen komposition, tack vare vilken vi optiskt kan förstora utrymmet. Dessutom kommer vi att drömma om en höstpromenad i skogen mer än en gång. Några små tillbehör i form av korgar eller fåglar kommer att förbättra atmosfären, och rummet kommer att vinna klass, men framför allt elegans, och det är vad inredning handlar om.

Träd, särskilt björkar, även i loft eller minimalistiska rum är ett bra arrangemangstillägg. Svartvit bark samspelar med eleganta och enkla möbler men den ger rummet samtidigt en viss unik karaktär . Från en rå atmosfär till en varm på ett diskret sätt. Naturen är ansvarig för en sådan effekt tack vare den kommer även en postindustriell plats få oss att känna oss som på en skogspromenad. Enkla stammar, ekonomiska i färger, är kännetecknen på stilren minimalism. Det är värt att ta hand om den i alla typer av utrymmen! Och så bjuder vi in dig på en kort promenad genom björkskogen för att ta reda på om Moder Natur känner till världens upplägg som ingen annan!