-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet gryning i skogen

Fototapet gryning i skogen

Bildnummer: #153589810
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
193,06 SEK
Ändra storlek

Din egna oas av lugn och ro - skogshörn på morgonen

Oavsett vilken estetik som är oss nära kommer vi att skapa ett utrymme där vi kommer känna oss bekväma och trivas vid dekoration av lägenheten. Vissa kommer att satsa på en minimalistisk inredning som kommer ge en känsla av frihet, andra kommer att satsa på en ekologisk stil som är mysig och ger chansen att ta hand om miljön. Vi kan ha våra skillnader men vi försöker att se till att vår bostad förvandlas till en riktig oas av lugn, lösningen är en. Denna effekt garanteras av väggtapeter med en fantastisk utsikt.

Föreställ dig att vi sitter i vardagsrummet efter en hård dag och vi har en skog som badar i morgonljus framför våra ögon. Med ett sådant landskap vid dina fingertoppar är det inte viktigt vilket väder som råder utanför fönstret - oavsett om det regnar eller snöar. Här, i vårt hem, finns en magisk atmosfär, i vilken tid har slutat, och vi kan njuta av ett ostörd fredens ögonblick. Är det värt att genomföra en förändring av interiören för att kunna ta del av en sådan utsikt?

Idag vet man att tid som spenderas i naturen påverkar vår hälsa och självkänsla positivt. Forskarna fann att det räcker med att titta på bilden som visar färgglatt landskap för att det ska ha en positiv effekt på oss. Fototapeter för väggen med ett skogslandskap är ett bevisat recept för ett mysigt arrangemang. Det är också ett bra sätt att njuta av bra humor oavsett omständigheter. Det slutar inte där. Skogsbilden gör det också möjligt för oss att skapa vår egen version av den mycket populära trenden, som är den urbana djungelstilen. Vi behöver inte ta del av exotiska inspirationer. Ett familjert landskap kommer att matchas bättre till vår lägenhet. För att komplettera en sådan stil, låt oss introducera krukväxter i vardagsrummet - ormbunkar, fikusar eller monsteror - grönskan kommer att tränga igenom till rummet tack vare dem.