-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Väggdekor - Vardagsrummet

Vita pioner väggdekor

Vita pioner väggdekor

Bildnummer: #292471715
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 30 x 30 cm bredd och höjd
157,01 SEK
Ändra storlek

Blomsterdekor dygnet runt

Ett blommigt väggdekor är ett universellt och tidlöst förslag. Den passar många rum, både vardagsrum, sovrum och hall, och dess betydande fördel är att den lämpar sig för både moderna och traditionella arrangemang.

Det unika med vårt förslag är att det blommiga väggdekor är runt. På så sätt anspelar det på tondo, det vill säga cirkulära målningar som var populära under renässansen. På grund av det faktum att blommotivet har denna form så täcker mönstret inte hela väggens yta utan blir en delikat accent. Detta gör att dekorationen kan användas även i ett mycket litet rum. Lila pioner i pastelltoner kommer att lägga till variation till inredningen, men inte överväldiga den vilket gör att det är en bra lösning för ett sovrum. Beroende på rummets layout kan en rund väggdekoration dyka upp ovanför sänghuvudet, ovanför sängbordet eller ovanför toalettbordet. Men detta är inte det enda erbjudandet. Pioner kommer att se vackra ut i ett flickrum, i vardagsrummet ovanför soffan, i matsalen ovanför bordet eller i hallen ovanför byrån, där väggklistermärket kommer att bli en vacker skyltfönster för lägenheten.

Det är värt att veta att blommotiv inskrivna i en cirkel och kan också användas för att dekorera möbler - inte bara väggar. Utbudet av möjligheter är riktigt brett. Genom att välja två av samma mönster och placera ett av dem på garderobsdörren kommer du att kunna fräscha upp den vanliga modellen. Detsamma gäller det öppningsbara TV-skåpet. Men möbler med öppningsbar dörr kan också dekoreras på så sätt att ett rund väggdekor skärs på mitten och båda delarna placeras i mitten så att var och en av dem är på möbelns ena vinge. En byrå med lådor i ett sovrum kommer också att se väldigt effektiv ut, när dess framsida är dekorerad med ett runt mönster med lila pioner. I det här fallet ska klistermärket skäras i remsor i samma bredd som lådorna. En sådan dekoration passar perfekt in i ett romantiskt, modernt och skandinaviskt, såväl som eko-, boho- och glamourarrangemang.