-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Affischer - Vardagsrummet

Minimalistisk bohoaffisch

Minimalistisk bohoaffisch

Bildnummer: #235863131
Material: Affisch
72,03 SEK
Ändra storlek

Naturlig minimalism

Vi förknippar naturalismen främst med boho-stilen där här naturliga tyger spelar huvudtonen som är full av träd, grönska, hamprep och indiska symboler. En minimalistisk affisch kan vara en av dem som inte bara förbättrar hela stilen men kommer också att ge den en karaktär!

Boho-stilen är en slags kombination av natur och minimalism och även fast det är mycket som händer här bibehålls allt i konsekventa färger och huvuddekorationerna är makramé, som också kan vara charmiga blomsterbäddar. I denna stil är vegetation av stor betydelse. För att hänvisa till de amerikanska rötterna ännu mer är det värt att fokusera på känsliga accenter hemma, som inkluderar affischer. Den minimalistiska boho-affischen är sparsam i färger som beige, rött, svart och brunt och de är sammansatta på ett sådant sätt så att de liknar mexikanska symboler som är kända från förlorade aztekiska städer. De ser bra ut när de lutar sig bakom hängande tropiska blommor där en repfåtölj hänger mellan dem.

Har du någonsin undrat varför det finns så många rep i boho-stilen? På detta sätt skyddade djungelns invånare sig mot farliga varelser som kryper på marken. Medan de sover på höjden kan de njuta av sina drömmar och känna sig säkra! Även om det är mycket lättare att hitta säkerhet i våra hem ser naturliga rep och sladdar exceptionellt bra ut både i vardagsrummet och i sovrummet. Naturliga, jordnära färger får inredningen att smälta in i landskapet, och vi kan känna oss som under en sommarvila på terrassen. Låt oss inte glömma bort det stora antalet kuddar som gör att vi kommer att kunna sjunka ner i dem när som helst för en tupplur på eftermiddagen. Dekorationer i form av affischer tar oss till världens ände!

Är det värt att införa boho-stilen till din interiör? Svaret är enkelt: ja! Detta är en stil för naturälskare och minimalism. I ett sådant arrangemang kommer vi alltid att känna en positiv atmosfär, det blir lättare för oss att slappna av och viktigast av allt är att inget kommer att störa vår uppmärksamhet. Tja, kanske förutom en elegant och minimalistisk affisch som kommer att göra resan till Amazonas djungel närmare!