-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Väggdekor

Klistermärken med färgglada ballonger

Klistermärken med färgglada ballonger

Bildnummer: #153589649
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
203,22 SEK
Ändra storlek

Ballongflygningar i sömnen och i dagdrömmen

Enligt drömexperter representerar ballongen glädje och chansen att uppnå ett uppsatt mål. Det är värt att hjälpa lyckan på traven. Väggklistermärken med flygande ballonger ser till att tecken i drömmarna som härleder till livets framgångar uppstår. Motivet i himmel, moln och flygning är förknippat med drömmar, det är därför en sådan dekoration associeras med snabb sömn Efter en hektisk dag är det bra att äntligen gå till sin välförtjänta vilostund. När man tittar på flygande ballonger på väggen, ska du tänka på resor, utforskning av himlen och andra trevliga saker tills det plötsligt kommer en dröm ... En sådan dekoration kommer att vädja till både sömntutor och personer som har problem med att somna.

Interiören blir mer glädjande tack vare ballongens levande färger. Ett sådant singelfärgat dekorativt element används till exempel i skandinavisk stil. Sedan hålls resten av rummet och väggarna i klassisk vit stil. Klistermärken på väggen med ballonger som är dekorerade med band och kokarder är också en del av den romantiska stilen. Man bör fästa dekorationer i sådana färger som visas på balongerna. Färgglad dekoration ser till att även minimalistiska interiören får en mysig karaktär. Flygande ballonger passar även till vardagsrummet eller hallen. Sådana väggklistermärken är ett sätt få utrymmets arrangemang att uppnå nya höjder.

Klistermärken med ballonger gynnar goda drömmar och låter dig skapa en glad och mysig atmosfär. Det är därför de är främst ämmade för barnrum. Tack vare de idylliska dekorationerna kan de tjatiga barnen gå äntligen till sömns. I barnrummet för äldre barn kommer väggklistermärken att införa en huslig atmosfär som kommer att få dem att känna sig hemma. Ballongflygning är ett dekorationsmotiv som passar till tonårsdrömmare. Dessa motiv kommer att gillas av personer med en romantisk personlighet. Klistermärken ger dig frihet när du planerar dekorationer. Du kan fästa dem ovanför sängen eller arbetsbordet eller separat. En vid varje vägg. Det beror på dekoratörens vision - klistermärken särskilt de med flygande ballonger ser till att man ordnar drömarrangemanget.