-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Väggdekor - Vardagsrummet

Klistermärke blommor i vintagestil

Klistermärke blommor i vintagestil

Bildnummer: #153589710
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
203,22 SEK
Ändra storlek

Bomullsfält på natten - kostnärligt vintageklistermärke som ett speciellt tillägg till interiören

Klistermärken på möbler kan uppfylla flera funktioner där den mest uppenbara är att förfina och förnya det slitna objektet. Det är inte den enda funktionaliteten som dekorationen innehar. Det kan också harmonisera eller erövra en viss stilisering, till exempel ett mörkt klistermärke i vintagestil som balanserar det minimalistiska interiören som domineras av vit färg. Om du gillar experiment kan du fästa denna dekoration på en ram för en abstrakt enfärgad bild. Dina gäster kommer att uppskatta en sådan originell lösning som ser till att man börjar reflektera kring om inframningen kan rama in ett konstverk och påverka dess mottagning. Blommiga dekorationsklistermärken passar tillsammans med flera inredningsstilar som exempelvis:

  • romantisk stil
  • boho chic,
  • skandinaviska stilar och minimalistiska stilar.
  • med vissa glamourarrangemang,
  • industri och loft stilar,
  • klassisk stil.

De kontrasterande färgkombinationerna (vit, beige och svart och marinblå) och dominansen av mörka färger gör att blomsterklistermärket med bomull passar bäst i stora interiörer. I ljusa mindre rum kan det också fungera bra eftersom blommönster är relativt små. I ljusa utrymmen som är upplysta med hjälp av olika ljuskällor (lampor, ljuskronor, spotlights) kan en sådan dekoration skapa en balans i utrymmet. Det kan också utgöra ett distinkt kontrastelement. Klistermärken på möbler kommer att passa i flera utrymmen bland annat i vardagsrummet, sovrummet, hemkontoret och i kontoret.

Färgpaletten som används av grafikern motsvarar de trendigaste färgerna denna säsong, allt från Living Coral till flaskfärgad grön och vinröda nyanser: Den beiga färgen associeras med trä som kan dominera som material i en sådan interiör som är dekorerad med en sådan väggdekoration. Dekorativa klistermärken med bomull är universella bland annat eftersom färger som vit och beige är mycket vanliga i vardagsrum. På grund av denna floristiska inredning kan den lätt kombineras med andra inslag i inredningen.