-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Affischer - Sovrummet

Havs- och strandaffisch

Havs- och strandaffisch

Bildnummer: #246113449
Material: Affisch
72,03 SEK
Ändra storlek

Havsvågor bland engelsk grönska

Mörk engelsk grönska även fast den är väldigt trevlig i arrangemanget så är det inte en populär färg. Det är synd, för det är en perfekt bakgrund där du kan skapa en lantlig och minimalistisk skandinavisk stil, eller där du kan presentera våra drömmar eller minnen på ett enkelt sätt. Kanske havets vågor som girigt sköljer havssanden?

Flaska, engelska, mörkgrön som vid första anblicken inte är förknippad med en naturlig nyans. Samtidigt är det här havets djup det är därför vattentemat är ett perfekt komplement till rum i denna stil. Denna grönska är också färgen på ett herbarium som med sina känsliga rosa och lila blommor älskas av vilda pollinerare. Det är därför en extremt naturlig nyans, och till och med bringar semesterkänslan och är samtidigt mycket elegant!

Att väcka denna typ av färg till liv på väggen är möjligt tack vare användningen av lämpliga väggdekorationer. Affischer med havets vågor kommer att vara hjälpsamma! Genom att försiktigt tvätta sanden kommer de att påminna oss om sommarpromenader längs vattenbrynet, och samtidigt smälta in perfekt i den engelska grönskan och ge utrymmet djup och optiskt förstora det. Den extraordinära designen gör ett sådant tillägg extremt spännande och uppmuntrar dig att planera ytterligare resor till hav och sjöar. När man bestämmer sig för en sådan väggdekoration är det bra att rama in den. Väggfärgade ramar kommer att framhäva affischen något och samtidigt ge ett öppet uttryck till kompositionen. Du kan också prova tunga och snidade och förgyllda ramar. Tack vare detta får vi istället för en modern affisch med en unik målning som är värdig ett konstgalleri.

Denna uppfriskande affisch, som påminner om havet och sanden, är också ett bra sätt att liva upp badrummet i synnerhet om vi, istället för att hänga upp den på väggen lutar den försiktigt. Med tillsats av lantliga tillbehör kommer tiden på toaletten att förvandlas till en lång resa! Rum där huvuddekorationen är en affisch får ett modernt utseende och förblir samtidigt eleganta. Det viktigaste här är färgvalet. Samtliga färger ska vara försiktigt sammanflätade för att bilda en sammanhängande helhet. Att nå ett tema som är direkt relaterat till naturen gör denna uppgift lättare, då det är den som skapar de vackraste kompositionerna.