-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Sovrummet

Fototapet vit orkidé

Fototapet vit orkidé

Bildnummer: #68439832
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 40 x 40 cm bredd och höjd
92,32 SEK
Ändra storlek

En växt med mystiska rötter vilket är fototapeten med orkidéer

I århundraden har orkidéer varit berömda för sin exotiska och bedårande skönhet. Man trodde också att de har en mirakulös styrka och därför användes de i antiken som afrodisiakum. Satyrion, det var namnet på orkidéen, användes i dryckesproduktion samt kryddblandningar för såväl privat som statligt bruk - under religiösa helgdagar. Oavsett om vi tror på orkidéers mirakulösa kraft eller ej så är fototapeten med orkidéer en utmärkt dekoration till varje sovrum.

Fototapeten med orkidéer är en utmärkt idé för arrangemang av sovrummet. Om du är intresserad av minimalistisk inredning och färger, och om du inte gillar krusiduller så bör du satsa på ett dominerande dekorativt element. Fototapeten med en krämfärgad orkidée med frödig grönska i bakgrunden är perfekt för sovrummet. Uttrycksfullt, starka färger som grönt, marinblått och violett. Exotiska bladformer för orkidéerna och en rejäl storlek gör att ditt sovrum förvandlas till ett tropisk land där du alltid kommer att ha exotiska drömmar. Om du däremot uppskattar en mer delikat dekoration så är fototapeten till sovrummet som visar endast en orkidégren på neutral bakgrund perfekt för dig.

Fototapet orkidé är en perfekt och universiell dekoration inte bara för blomsterälskare. Ett brett utbud av färger och mönster gör att det är ett perfekt arrangeringselement för samtliga utrymmen. Fototapeten vit orkidé kommer att balansera vardagsrummet som är fullt av färger och mönster.  Makrofotografin som visar orkidéen i en distinkt blå-rosa färg kommer att liva upp den rymliga hallen. Å andra sidan kommer orkidén på vattenytan att vara den perfekta lösningen för badrummet.