-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet urban jungle

Fototapet urban jungle

Bildnummer: #76952808
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
184,65 SEK
Ändra storlek

Stadsdjungel i olika versioner

Fototapet med djungelinspirerat motiv kommer bringa djungelkänslan till staden. Den fräschar upp interiören och ger den mer energi. Grönskan lugnar och verkar avkopplande, även fast det är en väggdekoration. En sådan dekoration passar perfekt till kontoret där man skapar en atmosfär som främjar avkoppling. Man kan också använda den i hemmet där man oftast tillbringar tiden med att lata sig. En sådan karaktäristisk dekoration bör dekorera endast en vägg. De resterande ska målas till passande färg. I detta exempel är vitt den bästa lösningen. Möblernas färg beror på om arrangemanget ska vara harmoniskt eller kontrastfullt.

Grön färg hjälper en att koppla av. Denna fototapet har också en elektrifierande effekt. Stora blad i olika nyanser av grönt. Från smaragd till mörka toner ser fenomenala ut. Naturlig bakgrund ser till att konturerna och färgerna kommer att särskiljas mer. En sådan väggdekoration är karaktäristisk och den dominerar i arrangemanget. Om man vill skapa ett harmoniskt arrangemang med hjälp av dem, är det värt att välja möbler som är mörkfärgade med ljusa tillsatser och gröna nyanser. Motbalansen mot den kalla färgen kan vara små varma accenter som är orangefärgade, rödfärgade eller lila. I internat kontrasterande dekorationer är proportionerna de omvända - möblerna bör behållas i varm och intensiv färgton och endast tillsatser och dekorationer ska passa till fototapeten.

Stadsdjungeln kommer att passa i interiörer som är inredda i bohostil, eklektisk stil eller Hawaiistil. Boho arrangemang karaktäriseras av en mångfald och blandning av olika färger och mönster där blommor är ett återkommande element. Eklekticism är härledd från många källor, inspirerad av olika estetik och stilar som till synes passar ej ihop. Hawaiistilen karaktäriseras i synnerhet med allt som har med solen, oceanen och exotiska växter att göra. Arrangemanget i den stilen inför en skön, avslappnad amtosfär till interiören. Det är en utmärkt motbalans om man har en utsikt fylld med betongbyggnader utanför fönstret.