-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet romantiska blommor

Fototapet romantiska blommor

Bildnummer: #153589760
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
193,06 SEK
Ändra storlek

Fototapet på väggen med blommor - skönhet, subtilitet och tidlös elegans

Floran har en stor potential. Det är en sanning som är känd sedan urminnes tider. Att andas in blomlukt och röra vid blombladen förbättrar självkänslan och lindrar stress och spänning. Det minimerar känslan av rädsla, trötthet och osäkerhet. Den bidrar till att återfå inre balans.

Det finns flera fördelar med att beundra växter. Dessa fördelar blir ännu större om du fäster en fototapet med blomnyanser på väggen. En sådan dekoration kommer ge interiören en varm och mysig atmosfär som främjar vilandet och ser till att man får avkoppling efter en svår arbetsdag fylld av uppgifter. Den kommer att bli en fantastisk bakgrund för möbler och tillbehör som hålls i klassisk stil, rustikalisk stil, engelsk stil, provencalsk still eller chabby chic stil. Den kommer att passa utmärkt bland korgar, trämöbler, vita hyllor och skåp, Louis fåtöljer med böjda ben eller sängar med snidade huvudgavlar. Man får inte glömma textiler som exempelvis filtar, kuddar, gardiner, bordsdukar osv. Det bör också finnas subtila blommönster som ligger nära fototapeten med sin färg. Då kommer hela interiören att utgöras av en sammanhängande harmonisk helhet. Det är viktigt att inte överdriva.

Dekorationen med blommotiv ger många arrangeringsmöjligheter. Vet du inte vad du ska välja? Vi har förberett ett till förslag för alla som inte har bestämt sig. Nämligen: eklekticism. Den nämnda stilen kombinerar olika influenser, trender och traditioner. Det verkar som en idealisk lösning för dem som älskar blommor, men vill inte begränsa sig till bara en trend. De blir snabbt uttråkade och gillar att gå utöver de vanliga mönstren. De är inte rädda för formgivningsexperiment. De är inte rädda för djärva mönstersammansättningar och färger. En blommig fototapet i ett modernt och minimalistiskt vardagsrum eller i ett kallt industriellt sovrum? Varför inte! Mitt hem är mitt slott inte sant?