-50%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter

Fototapet med vårblommor

Fototapet med vårblommor

Bildnummer: #98427595
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
222,91 SEK
Ändra storlek

En hemlighetsfull trädgård i ditt kök

Förutom att göra köket praktiskt är det värt att se till att det är exceptionellt charmigt. Det är så den är när vi känner oss i den som i en saga eller en hemlig trädgård! Hur tar man in den i ditt hem så att du kan njuta av det året runt?

På våren väntar vi otåligt på blommor som inte bara visar att livet kommer tillbaka och framför allt ger oss glädje med sina dofter, precis som med sina unika pioner. Tillsammans med rosor anses de vara en av de vackraste växterna, så det är inte konstigt att de så ofta väljs som bröllopsbuketter. De är också förknippade med en unik hemlig trädgård som bjuder in oss på en extraordinär resa genom moder naturs verk. En fototapet med ett mönster av vårblommor som kan påminna oss om denna vackra tid för naturen och inte bara i sovrummet utan framför allt i köket som ger den en unik lantlig karaktär.

En fototapet istället för ett förkläde är ett utmärkt sätt för en snabb men samtidigt extraordinär inställning till arrangemanget. Ett mönster med vårblommor kommer att samspela perfekt med ett naturligt träd och även med gråa skåp och beiga skåp. Ett rum i en sådan stil kräver lämpliga tillbehör. Ett kök i gammal stil, träskivor och skedar, som inte behöver ligga i en låda och fungerar som dekoration utöver deras användarfunktioner. Man kan lägga den i en charmig kanna eller en mjölkkanna. Doften av nyrostat kaffe eller bakat bröd i ett sådant kök kommer att få en att tänka på tiden på landsbygden. Det är därför detta blommotiv också bör överföras till matsalen. Även ett träbord som en blomvas kommer att stå på i staden kommer att påminna oss om naturens närhet och hjälpa till att bygga unika minnen.

En hemlig trädgård full av vårblommor är också ett sätt att ordna en hall eller ett sovrum. Särskilt om Moder Natur står oss nära. När du beslutar om denna typ av fototapet ska du komma ihåg att den inte gillar att bli överväldigad. Det är därför som de vackraste kompositionerna skapas med ljusa tillbehör. Brutet vitt och beige är en perfekt bakgrund. Linnegardiner bör också vara på ett sådant sätt vilket dessutom kommer att ge värme och friskhet till interiören. Blomsterarrangemanget kommer inte bara att tilltala damer då herrar också gillar våren!