-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Sovrummet

Fototapet med palmblad

Fototapet med palmblad

Bildnummer: #114543984
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
156,78 SEK
Ändra storlek

Ett tropiskt paradis i ditt hem

Palmer är en väldigt varierad familj av växter som består av flera tusen arter. Den mest kända är kokospalmen, oljepalmen samt dadelpalmen. Palmblad är vanligtvis ganska stora. Beroende på arten, har de olika former - ibland ser de ut som en fjäder, ibland som en mänsklig hand eller en fläkt. Deras enskilda löv kan vara avlånga eller runda. Det finns olika typer av palmblad på fototapeten, vilket gör dekorationen originell. Avvikande färger som omfattar nyanser av grönt och några blåa toner ser till att man har ett lättare val när man väljer möbler och dekorationer. Palmbladen är stora med deras ljusa färger. Denna dekoration passar perfekt med mindre interiörer som behöver optisk förstoring.

Fototapeter med palmer kommer att pasas till en bostad för dem som vill omge is med grönska. Om krukväxterna inte räcker då kan man ge utrymmet lite mer färg. Denna lösning är speciellt användbar för dem som är omgivna av gråa höghus och skyskrapor. Med denna fototapet kan du känna en signifikant skillnad i omgivningen även om man inte bor mitt i stadsdjungeln. Palmblad är ett ganska tacksamt och universiellt motiv som passar som utsmyckning i en vägg i retrostil eller minimalistisk stil. Detta distinkta tema fäster man endast på en vägg. Resterande kan målas med en matchande färg som vitt eller pastellgrön.

En dekoration med palmblad kommer att passa till utrymmen med ett visst syfte. Den gröna färgen är avkopplande och därmed passar den till sovrummet där den ger dig färgglada drömmar. Det rekommenderas att man placerar den i hemmakontoret eller i kontoret. När man tittar på grönskan så reduceras trycket i ögonen och man börjar tänka på fina saker. Fototapeten med palmer kommer se till att vilostunden blir mer effektiv. Det är värt att ordna en sådan present till sig själv eller sina arbetare.