-50%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Hallen

Fototapet med gröna blad

Fototapet med gröna blad

Bildnummer: #211464994
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
233,23 SEK
Ändra storlek

Det är grönt under hela året!

Grönska är lugnande som forskare säger. Och det är därför värt att ha grönska där hemma! Det handlar inte bara om växter, utan också om mönster på väggarna som gör att hela rummet får en vårglöd och framför allt en unik karaktär som kommer att förknippas med vår och sommar året runt! Kommer en fototapet vara ett bra val?

Den gröna färgen har en betydande inverkan på människors hälsa då den lugnar nervsystemet! Det gäller även inredning det är därför parollen "grön för mig"ska följa oss hela tiden. Kanske lite grönska i köket? Denna färg används av oss ganska ofta färska örter: basilika, gräslök, dill eller kärlek - de ger inte bara rätterna en fantastisk smak, utan gör dem mycket mer aromatiska! Vad händer om bakgrunden för ett hemherbarium är en fototapet med gröna blad? Vi har då en trädgård till hands bosktavligt talat.

Gröna blad är ett bra alternativ till ett traditionellt köksförkläde. Den fungerar mycket bra med både ljusa och mörka färger hos skåp och köksbänkar. En fototapet med ett sådant motiv för tankarna till ett fönster från vilket vi kan titta på en grön trädgård. Trätillbehör passar den, så olika typer av krukskydd eller skydd av skärbrädor kommer att vara perfekta prydnadsföremål som kommer att kombinera hela kompositionen. En fototapet med gröna blad ser också bra ut i vardagsrummet särskilt framför fönstret. Den lyser upp rummet och förstorar det tack vare de konstrasterande färgerna också utrymmet visuellt och fräschar upp utrymmet. Om vi har en öppen spis så kommer denna typ av lösning att vara en perfekt lösning! Det är också värt att tänka på de uttorkade blommorna som är inramade som kommer att ge lite färg och som samtidigt låter oss vara nära naturen.

En mörk hall är också ett bra ställe att tillämpa en sådan lösning. Det här är en plats där det blir svårt för oss att hålla riktiga blommor vid god hälsa. Det betyder dock inte att vi inte kan lugna ner oss medan vi tittar på det gröna! Stora löv på en fototapet kommer att göra denna plats ljusare, större och mycket vänligare . Det är värt att komplettera dem med en stor spegel i träramar och en puff, som vi bekvämt kan ta på oss skorna på, innan vi går ut på en promenad för att njuta av den naturliga grönska som omger oss. Låt grönskan följa med oss i varje steg även under avskildhet hemma!