-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet med blommigt mönster

Fototapet med blommigt mönster

Bildnummer: #114534542
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
156,78 SEK
Ändra storlek

För kärlek till delikatesser ... Fototapeten passar bra ihop med ditt utrymme

Den subtila väggmålningen som påminner om antika tryck med ett floristiskt motiv gör att interiören ser mer ut som en tappning, men det är inte det enda syftet med denna dekoration. Den krämfärgade bakgrunden och beige mönstret anpassas till färgpaletterna av olika arrangemang och stilar,till att börja med den industriella stilen. Traditionellt har den präglats av kallhet (oputsade väggar, naturmaterial) och en liten mängd tillsatser. Detta gör att många kommersiella arrangemang skapas i denna stil. Samtida inredare är inte rädda för att kombinera element som är specifika för olika stilar, eftersom deras mål är att skapa det mest bekväma utrymmet. Du kan också gå i deras fotspår och sätta ihop floristiska väggtapeter med industriella möbler och tillsatser. En grafisk dekoration med blommor kommer att jämna ut den kalla effekten. Den erbjudna fototapeten passar till andra stilar.

  • boho scandi chic,
  • shabby chic,
  • romantisk stil,
  • minimalistisk stil i vissa tappningar.

Ett komplicerat och homogent mönster när det gäller färgsättningen ser till att det blir en bättre lösning att placera dekorationen på rumsväggen av ett litet större rum. Dämpade färger gör att dekorationen har en lugnande effekt. Samtidigt kan de stimulera kreativt tänkande. Grafik med en stenros är förknippad med en traditionell hackad och noggrant gjord ritning gjord av en mystisk illustratör. Delade blomblad, en rikedom av former, subtilitet av linjer fototapeters färgrikedom är element som tillsammans skapar något av en sentimental och melankolisk karaktär av prydnaden.

Väggmålningar med ett floristiskt mönster kan placeras i sovrummet, vardagsrummet, hemmakontoret eller läshörnet. Du kan exponera dekorationen med hjälp av stuckatur. Om du vill att interiören ser elegant ut kan du kombinera väggdekorationen med paneler. Fototapeten i rummet kan kompletteras med detaljer som torkade blommor i glasbollar, suspenderade blomkrukor, gyllene galler som byter korkskivor eller en geometrisk förgylld ljuskrona.