Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet lavendelfält

Fototapet lavendelfält

Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 80 cm bredd och höjd

Vacker och praktiskt, sådan är fototapeten lavendelfältet

Lavender är känd för sina varierande egenskaper. Vi använder den i kosmetikindustrin eftersom det utvinns en olja med en fantastisk doft och farmaceutiska egenskap. Den lindrar smärta och läker inflammation. Vi finner den även i köket, eftersom när den tillsätts i maträtter så förbättrar den vår matsmältningsförmåga. Denna lila växt med fina blommor är också ett perfekt dekorationselement, som ser till att våra interiörer får en mer romantisk karaktär. Fototapeten lavendel kommer att presetera sig utmärkt både i sovrummet i provence stil samt i det lilla badrummet där fototapeten kommer att optiskt förstora utrymmet.

Doftande eterisk olja som erhålls från den lila blomman, kommer att hjälpa oss att somna och lavendel fototapeten ser till att vardagsrummet får en levande karaktär. Lavendeltemat kommer att fungera i praktiskt taget alla arrangemang.  Vårt hjärta blev däremot stulet av den romantiska provence stilen. Blekta trämöbler, väggar i pastellfärger, klassiska soffor med ljus klädsel och fototapet med ett lavendelfält som är ett perfekt kulmen på arrangemanget. Om du är i fasen där du ska arrangera interiören så kom ihåg att lavendel fototapeten till sovrummet är en universiell dekoration med en tidslös skönhet.

Tack vare det att lavendel har en praktisk funktion inom gastronomin så kan det bli en perfekt dekoration till vårt kök. Det presenterade mönstret såväl som fototapeten i lavendel kommer att presentera sig bra inte bara i en rustikalisk interiör men också där trämöbler dominerar i naturlig färg. I ett monokromatiskt, minimalistiskt inrett kök så värmer träfärgen upp kökets interiör, och de lila lavendelbladen kommer att uppliva utrymmet.

Lavendel kommer inte bara att passa som fototapet för kök och sovrum. Det är också en perfekt idé för arrangemang av badrum. Fototapeten lavendelfältet är laminerad eller inglasad (immun mot fukt) och den kommer att passa fint i vitt eller palstelfärgat badrum som är dekorerad med en korg och köksartiklar i glas.