-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Fototapeter - Sovrummet

Fototapet blad och palmer

Fototapet blad och palmer

Bildnummer: #255379129
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
256,55 SEK
Ändra storlek

Urban djungel är ett arrangemang som tar dig till världens andra ände!

Under en tid med öppna gränser och originella reseidéer är det bra att genomföra en exotisk semester i ditt egna hem. En fototapet är till hjälp om den används på rätt sätt kan du inte bara ta dig till Amazonas djungel utan också till någon annan plats i världen!

Mörkgröna löv och palmer är ett bra sätt att skapa ett exotiskt hörn i ditt hem. Om vi älskar blommor men inte har plats för hyllor och rabatter då är det värt att investera i en lämplig fototapet! Placerad ovanför sängen kommer den att låta oss att segla till ett extraordinärt drömland - kanske en natt i en hängmatta under Amazonas stjärnor? Men också ägare av en enorm mängd blommor, tack vare användningen av ett exotiskt motiv, kan fototapeter skapa ett unikt arrangemang i sitt hem.. Hur?

Fototapet med blad och palmer är perfekt för blomsterrabatter. Både de som står upp och de som hänger. Tack vare tillämpningen av detta tema har vi en chans att skapa en illusion av en riktig djungel. Stora löv av riktiga blommor ser till att vi får tredimensionella former, och den stående fåtöljen uppmuntrar till ovanlig avkoppling i den urbana djungeln! Denna typ av komposition älskar tillbehör i boho-stil. Hamprep, drömfångare, men också naturliga trä- och keramikpottar ser till att vi är bokstavligen mycket nära moder natur. I det här fallet är det också bra att använda sig av lämpliga färger - grönt passar bra med vitt och beige. Överkast och kuddar bör finnas i sådana färger bör det finnas kuddar och ett överkast. Det gör att sovrummet eller vardagsrummet blir ännu mysigare.

Denna exotiska version passar inte bara för vilrum eller sovrum utan också för kök och badrum. I det första fallet kommer en fototapet i kombination med gräddfärgade skåp att ge köket lite färg. Hela utrymmet kommer fortfarande att hållas i ljusa och fräscha färger, vilket gynnar kreativitet när man förbereder familjerätter. Badrummet i bohostil gör att du kan koppla av på semestern vilket behövs väldigt mycket efter en lång arbetsdag. Låt oss inte vara rädda för att kombinera bladmotivet med det mörka kaklets flaskgröna värg och vaser eller kosmetikabehållare. Dessa skapar perfekt harmoni mellan varandra. Vi kan föra tankarna till Amazonas djungel under en lång vinterkväll.