-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Fototapeter - Vardagsrummet

Fototapet blå rosor

Fototapet blå rosor

Bildnummer: #187870627
Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
193,94 SEK
Ändra storlek

Blå rosor? Vi gör allt vi kan för att överraska er!

Det finns inga omöjliga ting i inredningsarrangemang.  Allt som vi kommer på kan hamna på vår inredning.  Som en obegränsad kreativitet och uppfinningsrikedom är det bästa receptet för att skapa en stylisering som kommer att vara oöverträffad.  Varför valde vi ett mönster med intensiva blå rosor? Blomarten är universell och tidlös och den kommer att bli en väl utvald idé för ett elegant arrangemang när den introduceras till utrymmet. Varför valde vi inte vita, röda eller tefärgade? Det är värt att se till att interiören kommer att presentera sig på ett originellt sätt.  Det kommer att hjälpa oss att undvika monotoni. Den intensiva blå färgen är ett svar på den moderna nyansen Classic Blue som valdes ut av det amerikanska institutet Pantone.  

Fototapet till väggen med blå rosor?  Med vilka färger kan vi kombinera ett sådant dekorationsmotiv?  Man ska leta efter inspiration i årets trender som kan svaret på den här frågan. Låt oss kombinera marinblå med skinande guldaccenter. En sådan sammansättning ser till att man skapar en stilisering med full elegans. För att undvika intrycket av överdriven glamour är det bra att se till att de gyllene elementen - en lampa, soffbord, ljusstake eller vas - har ett modernt, ekonomiskt uttryck. Marinblå rosor är en väldigt uttrycksfylld accent och det är anledningen till att vi kommer att uppnå den bästa effekten om de får huvudrollen. 

Vi vet att fototapeter för väggen med blå rosor kommer att passa in i ett elegant arrangemang. I vilken annan utgåva kommer de att se bra ut?  Vi kan introducera dem i ett minimalistiskt inrett vardagsrum där en ljus full färgpallet dominerar - brutna vita värger, krämfärg och grå färg.  En sådan lösning kommer se till att vi ändrar på utrymmets karaktär utan att införa nya dekorationer eller att byta ut möbler.  Det är också ett intressant recept för att förtrolla ett romaniskt sovrum. Det räcker med att vi sammanställer marinblå rosor med den pittoreska nyansen Cloud Pink – nattlampa, sängöverkast, matta - och vi trollar fram en mysig stil som kommer att sitta fint!