Inspirationskällor - Fototapeter

Fototapet arabhästar

Fototapet arabhästar

Material: Fototapet i vinyl
Dimensioner: 100 x 70 cm bredd och höjd

Fyra hästskor. Alltså idéer med fototapeter med hästmotiv

Hästens siluett är ett väldigt uppskattat och populärt motiv inom den polska målningen. På grund av våra riddar och adliga-herrgårds tradition, var detta djur en integrerad del av både vardag och historiska slag. Dess enastående styrka, nåd och skönhet var föremål för de mest kända bilder av polska konstnärer, bland vilka det är värt att nämna Juliusz Kossak - mästare i att återge hästars komplicerade anatomi...

Den presenterade fototapeten "arabhästar" är en perfekt kombination av polsk tradition med modern design. Artistiska svartvita bilder som visar två kontrasterande sillhuetter av djur, är stilren och tidlös dekoration. Den kommer att presentera sig utmärkt i såväl ett traditionellt utrymme såväl som ett modernt. Speciellt för dig har vi några idéer för användning av de presenterade tapeterna.

Fototapeten med arabhästar kommer att vara ett perfekt supplement för ett klassiskt vardagsrum där antika möbler dominerar tillsammans med tunga mässingslampor och mönstrade mattor. Den ursprungliga effekten av juxtaposing uppnår man genom att den monokromatiska väggmålningen av hästar med en färgstark extravagant bohostil. Eklektisk möbler, lapptäcke sängöverkast och kuddar, och flerfärgade väggdekoration som är balanserad med milda, behagliga färger. Hästtemat är också en perfekt referens till hippiekulturen som är så nära hoboestetiken. Den universiella karaktären av den svartvita fototapeten med hästarna ser till att den kommer att passa utmärkt i ett minimalistiskt modern vardagsrum. Den karaktäristiska fototapeten som visar kontrasterande silhuetten av en svart och en vit häst, skapar en tydlig dominans som upplivar interiören. Presentation av djur som kramar om varandra är ett utmärkt förslag till ett mysigt sovrum. Detta romantiska mönster som placeras över sängen kommer att vara subtilt, dekoration full av känslor som matchar både industriella och traditionella arrangemang.