-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Väggdekor - Vardagsrummet

Ett pittoreskt vallmo-väggdekor

Ett pittoreskt vallmo-väggdekor

Bildnummer: #131806512
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
259,39 SEK
Ändra storlek

Så mycket vallmo i staden!

Om vi skulle fråga dig vad du förknippar med sommaren förutom semester, skulle ett av de vanligaste svaren vara: majsfält sammanvävda med vackra vilda blommor. Violärkor, blå blåklint och slutligen: röd vallmo. De ger fälten sommarcharmen som vi gärna vill minnas. Därför är det inte förvånande att konstnärer älskar dessa färger och genom att visa dem på dukar så visar dem ett idylliskt och fridfullt liv.

Sommarblommor i kombination med grönska och majsfältens guld är något underbart. Deras naturliga färg sticker ut som den målats av Van Gogh själv. Det är därför som detta blommotiv är ett perfekt sätt för en delikat och unik inredning i lantlig anda. Ett väggklistermärke kommer att hjälpa dig med det då det är en extraordinär och extremt charmig väggdekoration. Om vi drömmer om en delikat idyllisk atmosfär då är det värt att fokusera på ett stort format vilken ser till att vi kommer att få en effektiv bild i en öppen komposition som inte kommer att störa arrangemanget av utrymmet.

Vallmo kommer att se vackert ut över soffan i vardagsrummet. Vallmo, som påminner oss om sommarlovsminnen hänvisar till klassiska målningar och har en del romantik och förblir samtidigt extremt elegant. Ett väggklistermärke med deras motiv kommer att ge interiören en unik karaktär och samtidigt lämna fönstret för fantasin.

Ljusa färger passar bra till blommorna speciellt när den dominerande färgen på klistermärket är den röda vallmofärgen. Gråa, vita och beige utgör en bra bakgrund som bör kompletteras med naturalistiska tillbehör. Ljust trä, men också örngott tillverkat av lin kommer att framhäva rummets lantliga karaktär. Färska blommor bör placeras i vattenburkar, mjölkburkar och doftljus placeras bredvid dem som lyser upp kvällen som också tack vare aromaterapi som tar oss till avlägsna idylliska regioner. Blommor matchar också perfekt boho-vallmo stilen i kombination med hamprep, makrame och en hängande fåtölj. Den kommer å ena sidan att hänvisa till den indiska atmosfären. Den kommer å andra sidan att tillåta oss att koppla av fritt på den europeiska landsbygden . Vildblommor är minnen av sommaren, som, även om de är korta, finns kvar länge i vårt minne.