-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Väggdekor - Hallen

Dekal med rosa blommor

Dekal med rosa blommor

Bildnummer: #176484111
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
270,74 SEK
Ändra storlek

Ge mig lite sommar!

Shabby Chic är främst förknippat med godis. Denna stil har mycket elegans. Detta beror verkligen på vad som kommer att vara huvudmotivet. Det bästa är att välja blommor i form av känsliga tillbehör som kommer att ge hela arrangemanget en aristokratisk känsla.

Blommor i shabby chic stil spelar en mycket viktig roll som gör inredningen feminin, varm och förknippad med varm sommar. De påminner om hemliga trädgårdar, blomsterängar och semesteräventyr. Denna stil kommer att vara perfekt för alla rum, särskilt eftersom vi kan fokusera på en enda accent som passar andra dekorationer. En dekal kommer att vara hjälpsam då den kan användas både på väggen och på en möbel och förvandla möbeln till ett konstverk.

I ett vardagsrum som domineras av beige, vitt och brunt kommer en dekal med rosa blommor att ge lite glöd. Å ena sidan ger detta motiv en unik atmosfär, å andra sidan är det en mycket mjukt och nästan neutralt. Det passar perfekt med olika tillbehör, även mönstrade, eftersom själva blomstermotivet är förknippat med naturen. Du kan placera den på väggen istället för en bild. Du kan också använda den för en snabb omvandlig av din byrålåda. Dekalen kommer att tillföra ett unikt utseende även till de enklaste möblerna. Dekalerna kommer att ge dem en tidlös och unik tillsats till vardagsrummet. En liknande behandling kan göras i sovrummet. Ett toalettbord med blommor kommer att få en kvinnlig känsla, särskilt om du lägger mjuka glas- eller trälådor för förvaring av kosmetika eller smycken på den. En spegel med guld- eller träramar som hänger ovanför den kommer att vara en länk mellan Shabby Chic och den lantliga stilen. Det räcker med att lerkrukor placeras på fönsterbrädorna och en linnegardin för att täcka fönstren.

Dekaler med blommor är också en bra idé för att göra om ett badrum eller en hall. De kommer inte bara att lysa upp men de kommer också att fräscha upp och öka charmen. Även om vi inte förknippar renovering med något trevligt kan vi med rätt utvalda dekaler utföra renoveringen mycket snabbt. Blommönstret kommer att få oss att vilja ha fler och fler arrangemangsexperiment! Om vi bestämmer oss för att lägga till ett blommotiv på väggen är det viktigt att det ser bäst ut i kombination med vitt, beige eller pulverrosa. Även om det inte är manliga färger, är det värt att fokusera på en romantisk stil även i den unge mannens bostad.