-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Väggdekor - Vardagsrummet

Dekal med eukaliptusblad

Dekal med eukaliptusblad

Bildnummer: #187069847
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
249,45 SEK
Ändra storlek

Dags för små förändringar . En dekal som ger fräschet till utrymmet

Även om vi inte alltid har råd med exotiska träd i trädgården så är vardagsrummet eller rummet öppet för en bit extravagans direkt från Australien! En kvist med eukalyptusblad är ett bra och snabbt sätt att förvandla alla rum och det enda du behöver är en enkel dekal.

Mönstrade tapeter på väggarna är inte för alla särskilt om vi uppskattar tavlor, affischer och olika sorters utsmyckningar som ser bättre ut på en plan yta. Eklekticism kräver måttlighet vilket innebär att en fototapet är bäst i detta fall. Vi kan snabbt förvandla en tråkig vägg till en exotisk hörna om vi väljer eukaliptusblad. Detta träd som associeras med Australien, imponerar med sina vackra löv som älskas av koalor. Det är värt att välja dem som ledmotiv för en slät vägg som är fastklistrad i hörnet och lutar blygt bakom gardinerna. Den kommer att skapa en illusion av ett extraordinärt apelsinhus. Eucalyptus ser bäst ut på ljusa väggar i nyanser av vitt och beige även fast den också kommer att ge en unik karaktär till rum med starka färger exempelvis rum i svart och marinblått.

Eukalyptusblad i form av ett klistermärke är ett bra sätt att förvandla din sovrumsgarderob. Om du undrar hur snabbt du kan göra det till en unik och exceptionell möbel ska du använda bladmotivet för detta. Det är också värt att byta vred, tack vare vilken den gamla och enkla garderoben får en ny karaktär, vilket kommer att glädja många designers, och du kommer att känna dig som på en exotisk semester! Denna enkla procedur kan ändra varje hörn i ditt hem. Till skillnad från en väggmålning kan klistermärken väljas fritt och skapa din egen bild av djungeln. Kanske en koala som är trött efter hela dagen kommer att vila bredvid eukalyptusbladen?

Eukalyptusblad ser också bra ut på enskilda kolonner hemma. Om du har sådana hemma ska du inte vara rädd att ändra dem. Det är värt att placera en korg under den, där du kommer att hålla tidningar eller böcker perfekta för en resa till världens ände. Denna lite koloniala stil är en perfekt inspiration för att planera originella resor. Kanske är det dags att börja förverkliga de avlägsna drömmarna om att surfa på australiensiska stränder?