-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Väggdekor - Sovrummet

Dekal med elefant i flygplan

Dekal med elefant i flygplan

Bildnummer: #194874466
Material: Klassiskt klistermärke
Dimensioner: 100 x 100 cm bredd och höjd
270,74 SEK
Ändra storlek

Förvandla ett barns sovrum till ett rum fullt av fantasi

Barnrummet är ett speciellt rum i huset som bör vara mysigt och stimulera barnets fantasi och utveckla dess estetik och uppmuntra samtidigt till lek. Den enklaste och mest effektiva lösningen som får ditt barn att älska all tid som spenderas i dess sovrum är att pryda väggarna i barnets sovrum med en dekal.

Nyligen har Montessori-metoden blivit mycket populär, eftersom den utgår från att barnet utvecklas mest under de första levnadsåren. Det handlar inte bara om barnens motorik, utan också om den estetiska känslan. Det är anledningen till att det är så viktigt att arrangera barnrummen. Ett barn distraheras snabbt det är därför som neutrala milda färger passar bäst i interiörendå de kommer inte att distrahera barnet när det utför sitt arbete som går ut på att leka! Det är dock värt att muntra upp utrymmet med hjälp av snygga väggdekaler som kommer att vara till hjälp och som kommer att ta barnet till sagornas värld.

En elefant i ett flygplan är ett perfekt motiv som kan hängas upp ovaför barnsängen. Dess milda färger kommer inte att vara ett hinder för att lugna känslor och kommer inte att distrahera dig och kommer samtidigt att lugna nerverna innan sömn. Tack vare ett sådant förfarande kan äldre barn framgångsrikt utveckla sin fantasi och tänka sig att de reser genom den blå himlen tillsammans med ett sagodjur. Dekaler i barnrummet är ett fint och milt tillbehör som kan kombineras med dekorationer i boho-stil . Vi kan visa barnet hur man man kombinerar enskilda element i interiören vilket gör att vi formar dess känsla av estetik. Dessutom låter vi barnet flyta iväg till fantasins värld. Denna förändring av barnets utrymme uppmuntrar det till att leka och stärker känslan av trygghet eftersom barnet vet att dess rum ger barnet trygghet.

Tack vare dekaler som elefant i flygplan så även olika leksaker som nallebjörnar och träklossar att utgöra en dekoration i sig. Även fast de kommer att vara slängda överallt i rummet så kommer de inte att ge en känsla av att det är stökigt hos barnet. Trots det faktum att barnens instressen ändras genom åren så kan elefanten fortfarande vara ett permanent arrangemangselement. Du kan nämligen rama in den så att det blir en bild ovanför barnens skrivbord eller bjuda in barnets vänner som tar ditt barn på en oförglömlig resa jorden runt! När du arrangerar ett barnrum ska du komma ihåg att inte överdriva med färger men man ska låta sig dras av barnets fantasi och sagovärldens atmosfär.