-45%   ERBJUDANDE

Inspirationskällor - Canvastavlor - Vardagsrummet

Canvastavla Stjärnenatt

Canvastavla Stjärnenatt

Bildnummer: #341510138
Material: Canvastavla
Storlekar: 30 x 20 cm
184,51 SEK
Ändra storlek

Storkonst inom räckhåll

Konst är tidlös och går aldrig ur modet, och därför erbjuder vi gärna reproduktioner av världsberömda konstnärer som redan lämnade spår efter sig i historien för vi alla älskar en fin och stilig inredning. Stjärnnatten är ett exempel på ett av de mest reproducerade mästerverken, som är känt världen över och inte bara av konstkännare. Och även om det kan verka som om alltför stor popularitet har berövat den här målningen dess unika karaktär, så är detta långt från sanningen. Varje gång man tittar på detta mästerverk är det omöjligt att slita blicken från det.

Det som är anmärkningsvärt med det här nattlandskapet är de uttrycksfulla, modiga penseldragen på duken, som i kombination med de starka och kontrasterande färgerna ger en vibrerande effekt. De virvlande molnen belyses av stjärnljus som verkar röra sig framför våra ögon! Den här målningens uttrycksfullhet upphör aldrig att förtjusa även när man tittar på den varje dag. Därför är en tryckt canvastavla med en reproduktion av detta mästerverk en utmärkt idé för att införa en distinkt accent i en dämpad, modern inredning. Om man tittar på denna komposition ur ett inredningsperspektiv måste man erkänna att det är ett perfekt verk. Genom att hänga canvastavlan med van Goghs mästerverk på väggen kan man helt ändra karaktären på sin inredning utan att ändra något annat. Det är ett recept för en spektakulär förändring som bara utgörs av en detalj!

Stjärnnatten av Vincent van Gogh är fylld av levande färger vilket gör att den verkar bara se bra ut på en vit bakgrund. Det är dock värt att kombinera denna komposition med en distinkt nyans. Det här nattlandskapet placerat på en vägg som är målad i stål, malakit eller marinblått blir en ännu starkare accent i inredningen. En sådan kontrasterande färgkombination ger inredningen en stilfull karaktär. Det är värt att välja en canvas i stort format för att få mästerverket att dominera inredningen, om rummets storlek tillåter det. Det är det stora formatet som gör att detaljerna i bilden och penseldragen är perfekt synliga.