-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Canvastavlor - Sovrummet

Canvastavla med hjort

Canvastavla med hjort

Bildnummer: #154577616
Material: Canvastavla
Storlekar: 30 x 20 cm
146,61 SEK
Ändra storlek

Kraft, elegans, skönhet - lär dig hjärtan och använd dem i inredningen

Ett kraftfullt och majestätiskt däggdjur har inspirerat mänskligheten sedan tidens början. Dess bild pryder grottors väggar. Hjorten blev också populär inom målerikonsten. På 60 och 70 talen var Cervus Elaphu föreställning under brunstperioden mycket populär. Med tiden har intresset för detta ämne minskat avsevärt, och stjärnans stjärnstatus har bleknat. Nu - efter mer än fyra årtionden har den börjat att skina igen, tack vare bland annat våra canvastavlor. Vi har bestämt oss för att sluta med stereotypa föreställningar av hjorten och istället visa den en annan skildring som är mindre traditionell, som är upphöjd i en aura av mysterium och som bär jordklotet på sin krona eller låt er fantasi bestämma och avsluta meningen enligt eget tycke. Alla tricks eller snarare trådar är tillåtna.

Detta djuratiska tema kommer att vara bra i utrymmen inspirerade av det kalla, avlägsna Norden. Väggtapet med hjort och skandinavisk stil - det är svårt att hitta en bättre duo inom designvärlden. Den nämnda grafiken kombinerar allt som är viktigast i nordiska interiörer. Den har bibehållits i ljusa tonade färger (vit, grå och brunt) den har en uttrycksfull huvudhjälte och associeras med naturen. Den för tanken till Eikthyrnir som är ett mytiskt djur med magiska egenskaper som bor i Valhalla som är lyckans land där alla modiga vikinghjältar hamnade som dog i strid.

Canvastavla med en extraordinär hjort som kommer att passa utmärkt inte bara till arrangemang inredda i skandinavisk stil. Den kan också hängas på vardagsrumsväggen, sovrumsväggen, hallens vägg eller valfritt utrymme som bibehålls i modern och minimalistisk stil. Abstrakt grafik som kommer ordna lite extravagans och ge den en otypisk och lite vild image. Tristessen kommer att trollas bort kan man säga.