-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Canvastavlor - Vardagsrummet

Canvastavla Dubais skyskrapor

Canvastavla Dubais skyskrapor

Bildnummer: #140660562
Material: Canvastavla
Storlekar: 30 x 20 cm
126,58 SEK
Ändra storlek

I landet med himmelska skyskrapor

Dubai som är Förenade Arabemiratens huvudstad är troligtvis en av världens mest moderna huvudstäder. Under de senaste två decennierna har byggboomen fortsatt, vars dynamik är förvånande och gör hela världen avundsjuk. I Dubai ser man ständigt nya futuristiska och mäktiga skyskrapor som växer fram. Landskapet i den här stora metropolen är perfekt för väggtapeter - både till lägenheten och till andra platser.

Dekorationer vars tema är modern arkitektur är ett utmärkt sätt att göra rummen större som exempelvis vardagsrummet. Vår föreslagna bild på canvas kommer att passa utmärkt i den rollen. Dubais skyskrapor ligger vid en smaragdfärgad vik som intrigerar med uttrycksfulla kontraster medan den från den andra sidan skapar ett harmoniskt flerfärgat landskap. Denna typ av fotografering ger varje inredning en iögonfallande och unik karaktär. Den kommer att se bra ut både på ljusa och mörka bakgrunder.

Staden får en ny karaktär när man skriver ut bilden på Dubai på en canvasduk. Staden känns då större och ännu mer avancerad och en mer unik stad än i verkligheten. Dess färgsättning imponerar och kopplar ihop två extrema element: ett exotiskt landskap och en modern arkitektur.

En sådan unik väggmålning kan med fördel användas som huvuddekoration i ett rymligt vardagsrum eller ett elegant kontor. Den kommer också att presentera sig på ett intressant sätt när den är upphängd i andra utrymmen, särskilt om de är inredda i en urbanistisk eller industriell stil. Denna typ av mönster är därför värd att hänga upp på en synlig plats. Om den hängs upp bredvid andra dekorationer så mister den dess uttrycksfullhet.