-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Canvastavlor - Sovrummet

Blommande blommor

Blommande blommor

Bildnummer: #210117461
Material: Canvastavla
Storlekar: 30 x 20 cm
166,06 SEK
Ändra storlek

Blommor, blommor överallt!

Vi behöver inte leta efter vetenskapliga bevis för att bekräfta att blommor är ett extremt viktigt inslag i inredningen. Titta bara på olika stilar för att se att de spelar en mycket viktig roll i nästan alla inredningar: från lantliga, genom provencalska, till orientaliska . De finns nästan över hela världen det innebär att detär värt att ha dem i sitt egna vardagsrum.

Blommande blommor är minnen från sommaren som stimulerar sinnena när vi minns den naturliga aromaterapin. Det är också ett perfekt tillskott till interiören vilket gör att man kommer känna lätthet och elegans och värme. En bild med detta motiv passar alla typer av arrangemang - både minimalistiska och lantliga, provensalska och engelska. Blommor älskar också olika färger, så vi behöver inte oroa oss för att matcha dem med väggarnas färg. De kommer att se vackra ut både på vitt och beige, samt intensiv violett, marinblått och till och med svart.

Bilder med blommor som ett tillägg kommer att visa sig i alla rum i vardagsrummet kommer de att vara ett slags fönster som optiskt kommer att förstora utrymmet. I sovrummet kan de framgångsrikt hänga över sängens huvud. Detta ger rummet en sommaratmosfär. Detta när vi fyller ut hela arrangemanget med ett romantiskt överkast och luftiga linnegardiner. Blommor i orientalisk stil är ett bra sätt att dekorera en smal hall på ett intressant sätt. Den japanska atmosfären kommer att kompletteras med en enkel hylla på vilken det är värt att placera en fritt hängande växt. Du kan prova starka och mörka färger, till exempel svart eller rött, eller välja vitt vilket gör att bilden kommer spela huvudrollen.

Oavsett vilken stil vi väljer kommer blommor att alltid finnas med. De passar inte bara till kvinnliga utan även till manliga interiörer. Det beror på färgpaletten som vi använder. Det är värt att följa kontrastprincipen, vilket kommer att se till att väggdekorationen kommer att dra på sig uppmärksamhet. En annan, lika intressant lösning är valet av tillbehör i liknande färger, som ser till att vi kommer att kunna upptäcka nya element varje dag. Oavsett vilken metod som ligger oss närmare, är och kommer bilden alltid att vara ett bra val - eftersom den är en länk mellan vår personlighet, konst och natur, det vill säga den kombinerar allt som är viktigast när vi inreder ett hem.