-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Affischer - Hallen

Affisch panorama av Paris

Affisch panorama av Paris

Bildnummer: #2146925
Material: Affisch
55,00 SEK
Ändra storlek

Satsa på fransk stil, det vill säga affischer med Paris i inredningen

Paris anses vara en smältdegel för kulturer och motsägelser. Inte utan anledning förstås. Vi finner många överraskande element där. Stora skyskrapor "växer" bredvid pittoreska byggnader som sträcker sig längs de slingrande kullerstensgatorna, där lukten av rostade kastanjer stiger ... Och det här är det mindre industriella sidan av staden som vi vill presentera. Det är därför vi har skapat en väggaffisc som visar en romantisk sida av Frankrikes huvudstad. Grafiken visar Eiffeltornet omgivet av bostadshus från 1700-talet. Den för tankarna till gamla vykort eller bilder från historieböcker, men dess form är mer modernistisk. Den påminner om Paris orubbliga bohemers verk. Den är uttrycksfull och dessutom sparsam och återhållsam. Den är full av kontrast helt enkelt. Den reflekterar ljusets stads själ.

Den beskrivna dekorationen passar perfekt med moderna arrangemang. Den passar utmärkt till minimalistisk interiör och kommer att liva upp den kalla inredningen tack vare den färgglada färgsättningen. Abstrakt väggtapet med Paris silhuett kan med fördel hängas upp överallt - i sovrummet, vardagsrummet, köket, hallen, kontoret hemma eller till och med i badrummet. Det räcker med att man skyddar dekorationen mot skadliga effekter av yttre faktorer, som till exempel fukt. Vad ska man göra? Trots rykten behöver man inga speciella behandlingar. En lämpligt utvald ram och glas kommer att tillhandahålla rätt skydd i många år.

Det är värt att understryka att väggtapeten som inspireras av Frankrikes huvudstad kommer att gillas både av vuxna och tonåringar. ż Den fantastiska grafiken kommer att passa både till den unga damens kungarike som älskar mode samt för den unga prinsen också. Denna typ av dekoration passar utmärkt med trämöbler och vitkalkade möbler som hålls i subtila delikata färger.