-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Affischer - Sovrummet

Affisch med målvakt

Affisch med målvakt

Bildnummer: #117633566
Material: Affisch
20,32 SEK
Ändra storlek

En inspirerande affisch för framtida idrottsmän

Vi brukar drömma precis innan vi går och lägger oss. Väggmålningen med målvakten kommer att passa bäst ovanför barnets säng som under dagen njuter av fotboll, och på natten drömmar om matcher på fotbollsplanen omgiven av tusentals supportrar. En sådan dekoration kommer att inspirera barnet att uppfylla sina fotbollsdrömmar. Målvaktens karaktär är namnlös - alla kan bli målvakter även ett litet spädbarn som sover sött i sängen. På så sätt är det lättare att sätta sig själv i rollen som den som skyddar målet. Mångsidiga färger och enkel design gör att denna dekoration passar barn i alla åldrar, både de som går i förskolor och tonåringar.

Väggdekorationen med målvakten utfördes med pastellfärger som kan användas i olika arrangemang. Den kompletterar det klassiska interiören eller ett distinkt element i ett minimalistiskt rum. Det ser bra ut i kombination med ljusa trämöbler. Väggmålningen ger karaktär och skapar en mysig atmosfär. Färgpaletten är begränsad till några dominerande färger - ljusgul, intensiv röd och pastellgrön. Grönska skapar en avkopplande atmosfär. Målvaktens färgstarka ställ samt dynamiska position livar upp barnrummet.

Miljön som barnen befinner sig varje dag är av stor betydelse. Det är värt att vara en inspiration för barnet. En sådan effekt har väggmålningen med en målvakt som associeras med deras favorithobby. Småbarn inser att de kan uppnå sina drömmål genom sina ansträngningar. Tack vare det kommer träning att ge mer nöje. En sådan affisch uppmuntrar en till rörelse vilket är bra för alla barn. Dekorationer i pastellfärger skapar en hjärtlig atmosfär. Rummet väcker då positiva associationer och barnet känner sig tryggt och bekvämt i det. Om du vill skapa en vänlig miljö i ett barns sovrum, är det värt att välja denna dekoration.