-55%   ERBJUDANDE  Det är endast:  
kvar.
Dölj
Om Oss
Bestallningar
Våra material

Inspirationskällor - Affischer - Vardagsrummet

Affisch med gyllene text

Affisch med gyllene text

Bildnummer: #105571292
Material: Affisch
48,20 SEK
Ändra storlek

Smakfulla affischer för varje utrymme

För att agera behövs inspiration. Helst i en stil som innehas av dessa affischer. Guld och vitt samt dekorationer som är motiverande är inne. Och de kommer att vara inne länge då klassiska färgsammansättningar kan man passa in med flera arrangemangstilar. Dekorationen förbättrar den minimalistiska interiören och passar in till exklusiva dekorationer. Guldvit affisch kan fästas i sovrummet, vardagsrummet eller köket - dess färger skapar en lyckad sammansättning med resten av arrangemanget och texten ser till att man är på gott humör. Väggaffischer kan användas med fördel för dekoration av hemkontoret, för att se till att bibehålla en hög motivation. 

Kombinationen av guld och vitt är inte slumpmässig. Ungefär på samma sätt som val av marmurbakgrund med dekorativa bokstäver. Tack vare det blir en vanlig väggaffisch en dekoration i kunglig stil. Den lägger till extravagans i interiören i glamourstil, som ser ut som stjärnskådespelares lägenheter. En väggaffisch med inskription på engelska kommer att gillas av människor som fascineras av Hollywood-filmklassiker. Den passar utmärkt att hängas upp i sovrummet ovan sängen som är king size eller i vardagsrummet bredvid den stora sammetssoffan. Väggfärgen kan vara valfri, den får inte vara för instensiv - en sådan karaktäristisk dekoration gillar inte konkurrens. Möbler med klassisk konstruktion passar med affischen i färger som marinblå, vinröd eller svart. 

Ett hemkontor är ett utrymme som är värt att arrangera enligt eget koncept. Gäster och även vissa hemmahörande personer kan inte ha tillgång till kontoret. Det är därför egen invention regerar där. Denna väggaffisch gör arbetsytan smakfull och elegant. En dekoration med motiverande meddelande hjälper dig att fokusera endast på arbetet. En affisch med gyllene inskriptioner är en lösning inte bara för dem som arbetar ensamma. Det kan också placeras i lokaler för möten med kunder. Attraktiv dekoration skapar ett gott humör som mottagarna tar del av. Att placera denna dekoration i företagets utrymme möjliggör en positiv bild av företaget.