-45%   ERBJUDANDE  Det är endast:   kvar.

Inspirationskällor - Affischer - Hallen

Affisch gräs i vas

Affisch gräs i vas

Bildnummer: #239444251
Material: Affisch
70,26 SEK
Ändra storlek

På jakt efter lugnande havsbris

När vi får frågan vad vi associerar ballongflykt med så får man svaret att det associeras med spindelnät i luften. Vi glömmer det som går att höra alltså om vinden som blåser på vetefälten och i gräset som väntar på att bli klippt. Innan det sker så är det värt att njuta av detta ljud och förflytta ljudet hem med hjälp av en charmig affisch som kommer att ge charm till interiörer i Bohostil.

Gräs associeras med rumsarrangemang i lantlig och naturlig stil. Hängande korn och palmer är det bästa exemplet på detta. Det går inte alltid att ha sådana direkta dekorationer. I ett sådant fall är det värt att ta del av en unik affisch! Gräs i en vas med ett surrealistiskt utseende kommer att lägga till en extraordinär atmosfär till lantliga arrangemang och är lättare att hålla rena vilket är viktigast. Affisch med gräs i vas presenterar sig vackert i ljusa utrymmen. Den gör så att vita väggar får en karaktär i synnerhet om rattanblad kommer att hänga bredvid och en korg kommer att hänga i taket. Det är tack vare denna kombination med naturliga färger och material som affischen i denna stil kommer att passa in till bohostil. Titta ut blygt ut genom mörkgröna blad kommer att intrigera oss när vi gungar på en upphängd fåtölj.

En surrealistisk inställning till ämnet gör att denna affisch är en perfekt tillsats till vardagsrummet. Den skapar ej dekoncentration och ökar nyfikenheten vilket gör att vi kan bjuda in gäster och glädjas av en lyckad diskussion. Det är anledningen till att det är värt att hänga upp den i köket särskilt om vi gillar lantlig stil. Gräs i vas kommer att vara en bra utfyllning av klassisk glasyr och viktigast av allt så kommer den att presentera sig bredvid en träplanka eller en träsked som används för blandning av fruktsylt. Vinterkvällarna kommer att hjälpa oss att minnas trevliga ting från slutet av sommaren. Särskilt när tidpunkten för bakning av pepparkakor och lussebullar kommer.

Naturalistiska tillbehör i ljusa rum gör hela interiören mysig. När du vilar i den kommer du att tänka på de senaste höstutflykterna från staden som kommer att göra så du laddar dina batterier i solens sista strålar. Det viktigaste är den passar till flera färgpaletter och det är tack vare dess delikata färger. Vi bör inte vara rädda för en sådan typ av affischer i något utrymme!