-45%   ERBJUDANDE

Hur man ordnar ett mysigt vardagsrum? Sommararrangemang från Myloview

Mysigt vardagsrum med eller utan matsal, i ett flerfamiljshus eller ett hus som är litet eller stort. I var och en av dessa varianter kan du trolla fram ett utrymme som kommer att vara glädjande. I inredningsvärlden är accessoarer och dekorativa element väldigt viktiga och det är genom att sträcka dig efter dem som du bokstavligen kan ge din styling en helt ny karaktär ögonblickligen. Fototapeter, affischer, buketter med blommor eller fashionabla tillbehör kommer att se till att rummet att glänsa.

Utan att vända upp och ner på allt, utan att måla om väggarna eller byta möbler kommer vi visa dig hur man skapar ett mysigt vardagsrum i lägenheten. På grund av det faktum att trender är tillfälliga, kommer vi att fokusera på inspirationer av evig skönhet. Vi kommer att inspireras på sommaren vår favoritperiod under året.

Fototapet med äng
Fototapet med äng kommer att ögonblickligen ge vardagsrummet ett nytt utseende - myloview.se

Har du funderat över hur man skapar ett mysigt vardagsrum? Låt dig inspireras av sommaren!

Det som kännetecknar mysiga vardagsrum? Helt klart en varm färgpalett: krämer, beige, bruna, pasteller, nyans från ockra och terrakotta, samt naturmaterial som trä, flätat och rotting, och textilier med blommotiv. De här nämnda exemplen visar på ett starkt inflytande från naturen. Det är den som kommer att vara i centrum och genom att inspireras av sommaren och naturen i dess fulla blom kommer den att skapa ett härligt och mysigt vardagsrum.

Naturen kan tas bokstavligt exempelvis med blommiga fototapeter eller riktiga växter i krukor, men detta är inte det enda alternativet. Sommaren kan också dyka upp i inredningen tack vare tillbehör som är förknippade med semesteravkoppling och vila. Ett perfekt exempel är det mysiga vardagsrummet med med matsal där man finner stolar vid bordet med vävda säten och ryggstöd. Vi har förberett mycket inspiration så du kommer säkert att hitta idéer som är perfekta för ditt rum.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Studio McGee (@studiomcgee)

Läs också: Ljusa tapeter till sovrummet - rankning av de intressantaste lösningarna

Här är för - och nackdelarna med att inreda ett mysigt vardagsrum och dekorera med sommartillbehör

Mysiga vardagsrum där man ser sommarinspirationer och som har en iögonfallande karaktär. På grund av faktumet att de innehåller referenser till naturens värld kan du dessutom bo i en stad och känna dig närmare naturen. Och det är naturen som ni vet som lugnar sinnena perfekt och låter dig slappna av. Detta är förvisso en av de viktigaste aspekterna som talar för att inreda ett vardagsrum på detta sätt.

En annan fördel är att sommarmotiv kan införas i praktiskt taget alla stylingar - skandinavisk, retro, boho, eko, glamour och till och med industriell som ger den en iögonfallande karaktär.

Sommarinspirationer för vardagsrummet
Sommararrangemang gör att du kan njuta av det soliga klimatet när som helst på året (1. Skumaffisch, 2. Palmbladsaffisch, 3. Beach descent poster, 4. Abstrakt poster, 5. Leaves mural) - myloview.se

Har mysiga vardagsrum i en sommarversion några negativa egenskaper? Du kanske undrar om naturinspirerade dekorativa accenter kommer att se bra ut under andra årstider, när hösten eller vintern kommer att råda utanför fönstret. Enligt vår åsikt är detta dock det perfekta sättet att göra vardagsrummet till en trivsam plats hela tiden, trots ett ogynnsamt väder ute!

Mysigt vardagsrum. Arrangemang som har framtagits av Myloviews specialister

Dags att visa specifika arrangemangslösningar som gör att du kan skapa ett mysigt vardagsrum. Förslagen som valts ut nedan som valts av Myloviews experter, bevisar att den inre förvandlingen kan göras riktigt snabbt och enkelt.

  • Exotiskt landskap

Vi börjar med ett exotiskt landskap. Färgstark utsikt, exempelvis havskusten i tropikerna som badar i den nedgående solens gyllene strålar. Detta är ett bra sätt för att ordna ett litet mysigt vardagsrum. Den vidsträckta utsikten tillåter inte bara introduceringen av en sorglös semesteratmosfär utan kommer att optiskt förstora ett litet utrymme. Detta bevisar att en fototapet inte bara kan vara dekorativ utan också praktisk.

Fototapet med strand
Strand vid solnedgång är ett förslag förde som älskar kustklimat - myloview.se

Fördelen med ett sådant landskap är att det kommer att introducera en varm färgpalett till inredningen som gör det möjligt att betona inredningens mysiga karaktär. Detta är ett utmärkt val när det finns en orangefärgad eller en honungsfärgad soffa i vardagsrummet.

  • Djungelmotiv

Vi kommer fortfarande att stanna i världens tropiska hörn. Ett mysigt vardagsrum med en matsal kommer att presentera sig fantastiskt när bordet kommer att hamna i bakgrunden av en exotisk djungel och frodiga växter. Mönstret på en fototapet i retrostil är ett utmärkt sätt för naturen att framträda i en delikat och dämpad interiör. Den nedtonade färgpaletten kommer att matcha arrangemangen i beige och som är krämfärgade vilket skapar en harmonisk bakgrund. Det är ett bra förslag när det finns en gata eller ett angränsande kvarter utanför fönstren. Det är för att en sådan dos från naturen kommer att få dig att glömma att du bor i den urbana djungeln.

  • Fältblommor

Sommaren förknippas verkligen med kastanjer som blommar och syrener och ängar fulla olika arter. Ett blomtema är ett bra svar på hur man inreder ett vardagsrum. Den mysiga atmosfären kommer att råda direkt när en blommig fototapet dyker upp på väggen. Det finns två varianter att välja mellan. Man kan satsa på en komposition som visar fältblommor och då kommer rummet att få en färgglad accent med med en trevlig karaktär. Man kan också välja en skildring av olika grässorter. Det är en fullträff när du vill introducera ett mönster i ett rum, som kommer att vara en diskret bakgrund och inte den dominerande stilen.

Sommarblommor fototapet
Sommarblommor i vardagsrummet är ett sätt att skapa ett trevligt arrangemang där du kommer att känna dig som på en äng - myloview.se

  • Japanska accenter

Japaner är mästarna i att skapa rymd, som som ingen annan vet hur man skapar stämningsfulla men också funktionella arrangemang, där ingenting saknas och interiören inte är överbelastad. Hur skapas ett sådant vardagsrum? Ett mysigt klimat kommer att introduceras av fototapeten som visar tranor och blommande pioner. Det japanska mönstret i kombination med trämöbler och korgtillbehör kommer att se bra ut, vilket skapar en stilisering i den för närvarande fashionabla japandiandan.

  • Färgglada affischer

Det kommer att ge en bra effekt när du introducerar en distinkt färgaccent till interiören, vilket kommer att dynamisera utrymmet något och få det att få en glad atmosfär. I denna roll kommer konstnärliga affischer som bibehålls i modern stil att passa in. De mest populära är kompositioner som kombinerar geometriska, abstrakta motiv med stilaccenter i line art stilen. En sådan affisch, inramad i en träram och placerad på en byrå, kommer att bli ett vackert tillskott till ett sommararrangemang. Ett alternativ till sådana illustrationer är fotografier inspirerade av naturen, som sammanställas på en gallery wall ovanför soffan.

Affisch kvinna i bohostil
En abstrakt affisch med en kvinna kommer att se fantastisk ut med trä- och blommotiv - myloview.se

  • Tillägg i boho andan

Ett sommararrangemang klarar sig inte utan tillbehör i boho-stil. De kommer att ge utrymmet en mysig och samtidigt en konstnärlig karaktär. De mest populära lösningarna inkluderar makramé som hänger på väggarna som du kan göra själv och hängande rabatter som har vävts av snören, samt tillbehör av flätad eller rotting. Det kan vara en liten behållare för små föremål som är ett krukskydd eller ett lampskydd. Om du däremot har ett mysigt vardagsrum med en spis så kan du placera torkade blombuketter på den och dekorativt gräs.

Ett smart tips

Även om vi från början noterade att du inte behöver byta ut möblerna för att utföra den inre metamorfosen, betyder det inte att du inte kan introducera något nytt som kommer att betona den mysiga atmosfären. Anmärkningsvärda är möbler med lite trädgårdskaraktär - som med en lätt genombruten struktur som exempelvis med ett säte gjort av rep eller av torkade bambuskott. Ett intressant förslag är också en hängmatta eller en hängande fåtölj, som garanterar en semesterstämning.

Slutligen finns det ett till förslag ett mysigt vardagsrum. Trä, som kommer att se något slitet ut, ger arrangemanget en twist. En återvunnen byrå eller soffbord är ett bra alternativ.

Nu vet du hur man ska inreda ett mysigt vardagsrum. Nu kan du introducera dessa riktlinjer!

Med så många tips och råd till hands finns det inget annat att göra än att skapa ditt eget mysiga vardagsrum. Trä och rotting, färgglada affischer, växtliga fototapeter eller mönster med pittoreska landskap och exotiska blommor i krukor och tillbehör i bohostil. Detta är en recept på hur du omedelbart kan trolla fram ett sommararrangemang som kommer att stämma in under hela året.